Thursday 1 September 2022

Блогът на църквата "Св. Йоан Рилски" в Лондон като историческо свидетелство за живота на енорията от 2020 г. назад

 Важно съобщение!!!


Този блог на българската православна община "Св. Йоан Рилски Чудотворец" в Лондон, Великобритания, се обновяваше и представяше актуална информация за живота на църквата до времето, когато нейният предстоятел отец Симеон заболя и към днешно време той продължава да не е в състояние да се върне към предишното си служение на Църква и Народ, каквото той осъществяваше от няколко десетилетия насам.


Ето защо блогът в момента отразява преди всичко историята на енорията от 2020 година назад, от времето на основаването му през 2010 г.


Надяваме се, че в скоро време той ще бъде подновен, но ще продължава да бъде блог на енориашите от времето на отец Симеон, тъй като от 2021 г. църковната община на "Св. Йоан Рилски" в Лондон се оглавява от ново църковно настоятелство и се ръководи от нов свещеник - отец Добромир.


Който желае да научи за новия църковен живот на енорията под духовното попечителство на отец Добромир, може да посети новия уебсайт на църквата на адрес https://bulgarianchurchlondon.co.uk/ или пък да се свърже с църковното настоятелство на телефон 07593649270.

No comments:

Post a Comment